top of page
Пошук

Як ми утеплювали літню кухню для бабусі Олі

Село Мотижин у Київській області стало одним із перших, куди окупанти вдерлися вже на початку повномасштабної війни в Україні і пробули там більше місяця. За цей час орки гатили по всіх будинках підряд, тож багато з мирних жителів змушені були ховатися по підвалах.

Постраждав і будинок бабусі Олі. Вже в перші дні війни у нього влучив снаряд. Цілим залишився лише сарай із літньою кухнею, він і став тимчасовим помешканням бабуні. З родичів у пані Олі тільки внучка з малою дитиною. Чоловік онучки воює в ЗСУ на Сході.


Ми привезли бабусі все необхідне для життя посуд, одяг, взуття, постіль, пледи, купили роутер, дрова. Та взялися за перетворення літньої кухні на повноцінне житло. Організували збір коштів, домовилися із будівельною бригадою та закупили будматеріалів.

Ще до приходу холодів утеплили стіни та поставили надійні вхідні двері, шоб дерев’яна хатина стала теплим та затишним житлом для пані Олі.


У планах фондупродовжувати відбудовувати та утеплювати будинки у Київській області, що постраждали від агресії РФ. Намагаємося допомагати максимально оперативно, шоб люди швидше могли жити у рідній оселі.


Бажаєте допомогти нам відбудувати оселі людей, які цього потребують найбільш? Донатьте за цим посиланням зручним способом: https://www.zminy.com.ua/donate

Останні пости

Дивитися всі
bottom of page